3. Sayfa:
banner175
Nazilli şehitlerine son görev
İhbar üzerine; Denizli’den kaçan 3 kişinin bulunduğu şüpheli bir aracı takipleri sırasında Denizli istikametinden gelen akaryakıt tankerine çarparak hayatını kaybeden Şehit polis memuru Hasan Özdemir, Nazilli Koca Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun Şehitler Mezarlığı’na defnedildi.
 
Düzenlenen cenaze törenine, şehit Özdemir’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kaymakam İbrahim Küçük, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
 
Şehit Özdemir’in ailesi ve yakınları tören sırasında güçlükle ayakta durabildi. Şehit Özdemir’in oğlunun “ Şehitler ölmez desenize. Ölmedi babam. Ben babamı iki kez ağlarken gördüm. Çevik kuvvet polisleri şehit olduğunda ve kardeşini askere uğurlarken ağladı. Ben burada bir ömür bile beklerim baba, kalk yeter ki. Yiğitti o, hiçbir şeyden korkmadı. Dimdik ayaktayım ben de” sözleri herkesi gözyaşlarına boğdu.
 
Aynı kazada şehit olan Yener Arslan’ın cenazesi ise Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Gaziantep’e gönderildi. (Kaynak: Yağmur Aşık/ Aydın Haber Ajansı)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku