3. Sayfa:
banner175
Öğrenci servisiyle cip çarpıştı: 14 yaralı
Kaza, saat 09.30 sıralarında, Merkezefendi ilçesi, Şirinköy Caddesi'nde meydana geldi. Ortaokul öğrencilerini taşıyan Kudsi Kabalar yönetimindeki 20 S 0312 plakalı servis minibüsüne, sağ taraftaki ara yoldan ana yola çıkan Adil Kabaca yönetimindeki 20 ABF 376 plakalı cip çarptı. Kazada her iki araç sürücüsü, 10 öğrenci bir veli ve öğretmen yaralandı.
 
İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla yaralı öğrenciler, bölgedeki hastanelere kaldırıldı. 

Kazadaki yaralıların 10'unun tedaviye alındığı Özel Sağlık Hastanesi'nin Acil Tıp Uzmanı Dr. Gizem Görmez Özdemir, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Hastanemiz, kazanın yaşandığı noktaya yakın olduğu için ilk müdahaleyi olay yerinde yaptık. 9 çocuk ve 1 öğretmen hastanemizde tedaviye alındı. Sağlık durumları gayet iyi" diye konuştu. DHA  / Ramazan ÇETİN - Deniz TOKAT

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku