3. Sayfa:
banner175
Okuldaki iğrenç ilişki iddiasına Vali Karahan'dan açıklama
Vali Karahan, Merkezefendi ilçesindeki bir okulda meydana geldiği iddiası gündeme taşınan iğrenç olayla ilgili açıklama yaptı. Vali Karahan’ın açıklamasına göre; geçen yıl nisan ayında soruşturma tamamlandı ve kadın öğretmenin yeri değiştirildi.
 
Vali Karahan’ın yaptığı yazılı açıklama şöyle:
 
Öğretmen ve öğrenci arasında yaşananlara ilişkin ulusal ve yerel basında çıkan haberlerle ilgili olarak;
Valilik Makamının 18/04/2017 tarih ve 2296224 sayılı soruşturma oluruyla gerekli soruşturma yapılmış, soruşturma neticesinde yer değişikliği yapılarak konu Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Disiplin Daire Başkanlığı Yüksek Disiplin Kuruluna 04/07/2017 tarih ve 10255070 sayılı yazı ile değerlendirilmek üzere gönderilmiştir. Ayrıca; söz konusu konuya ait işlemler Denizli Cumhuriyet Başsavcılığında 2017/12969 soruşturma numaralı dosya ile de işlem görmüştür.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

neymiş. namusunu korumak isteyen koca delilleri yasal yollardan elde etmemiş.neymiş devlet ben yanlışa yanlış demedikten sonra o değildir diyor.
türkiyede adalet var mı partisi var ama....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku