3. Sayfa:
banner175
Ölüm döşeğindeki Müge'ye 24 saat içinde karaciğer bulunması gerekiyor
Efeler’de ailesiyle birlikte yaşayan ve ailesinin en büyük çocuğu olan Müge Koç, akşam saatlerinde karın şişliği şikayetiyle Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdu. Burada bir takım tetkiklere tutulan Koç’un karaciğerinin iflas ettiği ve acil nakil yapılması gerektiği söylendi. Koç, Aydın’da karaciğer nakli yapılamayacağı için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesine kaldırılan Müge Koç’un tek umudu biran önce uygun karaciğerin bulunması.
 
AİLESİ PERİŞAN OLDU
Kızlarının rahatsızlanana kadar herhangi bir karaciğer şikayetinde bulunmadığını aktaran genç kızın ailesi, “Kızımız aniden rahatsızlandı. Karaciğeri iflas etmiş. Dünden beri aramadığımız, sormadığımız hastane kalmadı. B grubu ve O grubu kana sahip gönüllüden karaciğer nakli yapılması gerekiyor. Yoksa kızımız 24 saat içinde yaşamını yitirecek. Ne olur bize yardım edin” dedi.
Kendi yakınlarının karaciğerlerinin uygun olmadığını anlatan Koç ailesi, hayırsever vatandaşlardan yardım beklediklerini, kriterlere uygun olan ve yardım etmek isteyen vatandaşların kendilerine 0533 603 07 43 numaradan ulaşabileceklerini bildirdi. (Haber, ailenin isteği üzerine Aydın Denge Gazetesi’nden alınarak kullanılmıştır)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ÇAĞRI AKSU 7 yıl önce

ki̇mse yok mu ? bulundu mu lüttfen bi̇lgi̇ veri̇n ya. paylaşin böyle haberleri̇. duyarli olun :(

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku