3. Sayfa:
banner175
Ölümcül zehire genç kurban
17 yaşındaki Serhat E.’nin ölümüne neden olan olay şöyle gelişti:
 
Anafartalar Mahallesi’nde bir evden 1’er gramlık 3 paket metamfetamin alan Serhat, yanındaki2 arkadaşıyla birlikte uyuşturuvunun bir kısmını tüketti.
 
Ardından aynı mahalledeki kız arkadaşının evine gitti. Burada da bir miktar daha uyuşturucu kullanan genç, halisünasyonlar görmeye başladı.  Arkadaşlarının ifadesine göre, polisin eve baskın yapacağı ve uyuşturucuyla yakalanacağını düşündüğünü söyledi.
 
Arkadaşları bunun sadece hülisünasyon olduğunu söylemesine fırsat vermeden de elinde bulunan iki gramlık metamfetamini ağzına attı, üzerine de kola içti.
 
Kısa sürede fenalaşan Serhat için ambulans çağırıldı. Tekden Hastanesine kaldırılan Serhat kurtarılamadı.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde yapılan otopside Serhat’ın yüksek dozda metamfetaminden öldüğü anlaşıldı. Cumhuriyet Savcılığı konuya ilişkin sıruşturma başlattı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku