3. Sayfa:
banner175
Ortaokulda öğrenciye darp iddiası
Olay, Fesleğen Mahallesi'ndeki bir ortaokulda geçen salı günü meydana geldi. İddiaya göre, 8'inci sınıf öğrencisi K.K., koridorda bir grup arkadaşlarıyla kağıttan yaptıkları topla oynayıp, ellerindeki kemerle birbirlerine vurdu. O anları gören nöbetçi öğretmen, çocuklardan K.K. ile arkadaşı S.K.'yi müdür yardımcısı A.Y.'nin odasına götürdü. Müdür yardımcısı A.Y., iddiaya göre, iki çocuktan K.K.'ye kızdı, öğrencinin elindeki kemeri alıp, boynuna doladı. A.Y. ardından çocuğun başını bir kez duvara vurdu. Okuldan sonra K.K., durumu annesi Hamiyet K.'ye anlattı. Hamiyet K. de okula gidip yöneticilerle görüştü. Daha sonra çocuğunu da yanına alarak polise giden Hamiyet K., müdür yardımcısından şikayetçi oldu. Oğluna darp raporu da alan anne Hamiyet K., çocuğunun boynu ve ensesinin tahriş olduğunun raporla belirlendiğini kaydetti. İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, öğrenciler K.K. ve S.K.'nin ifadelerine başvurdu. Polis ardından okulda inceleme yaptı, güvenlik kamerası kayıtlarını da izledi. Kamera kayıtlarında, çocukların koridorda oynarken ellerindeki kemerlerle birbirlerine vurdukları görüntülerin yer aldığı, ancak müdür yardımcısının odasında herhangi bir görüntünün bulunmadığı öğrenildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili idari soruşturma başlattı. Öte yandan, müdür yardımcısı A.Y.'nin bir okul gezisi kapsamında il dışında bulunduğu belirtildi.
 
Müdür yardımcısının kendisini darbettiğini iddia eden öğrenci K.K., "A.Y., odasında ensemize kalın bir kağıtla vurdu. Daha sonra kemeri boynuma dolayıp, başımı duvara vurdu, saçımı çekti. Kemeri yukarı doğru çekip, omzuma attı. Boynumda ve ensemde kemerden dolayı yaralanma oldu" dedi.
 
Anne Hamiyet K. ise oğlunun olaydan dolayı psikolojisinin bozulduğunu ve korku yaşadığını ifade ederek, "Olayla ilgili görüşmek için okula gittim. A.Y., beni ters bir tavırla odasından göndermek istedi. Çocuk ne yaparsa yapsın, bir eğitimcinin bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Bana 'Eşek laftan anlamıyorsa, kötekten anlar' dedi. Ben de oğlumu alıp, polise gittim, darp raporu aldım, şikayetçi oldum" diye konuştu.
 
Öte yandan, müdür yardımcısı A.Y.'nin de çocuğun annesi Hamiyet K.'den kendisine hakaret ettiği gerekçisiyle şikayetçi olduğu, ayrıca suçlamayı kabul etmediği, K.K.'yi ya da başka bir öğrenciyi dövmediğini söylediği öğrenildi.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 5 yıl önce

anne hayrını görsün evladının. öğretmen ne yapsın dur diyorsun durmuyor. zaten öğretmeni de insan yerine koymuyorlar. eğitim bitik neredeyse

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku