3. Sayfa:
banner175
Otobüste fenalaşan yolcuyu hastaneye taşıdı
Denizli; Geçen hafta otobüste fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştiren belediye otobüsü şoförünü konuşurken, benzer bir olay bugün de yaşandı.
 
Mericulukus.com’un haberine göre, olay saat 17.30 sıralarında Kampüs-Bayramyeri seferini yapan 3 numaralı otobüste meydana geldi.
 
Bayramyeri’ndeki Kızılay istasyonuna kan bağışı yapan kadın, hemen oradaki duraktan otobüse bindi. Otobüs hareket ettikten kısa süre sonra da fenalaştı. Durumu fark eden otobüs şoförü Erhan Altıntaş, güzergahından çıkmadı ama kadını hastaneye yetiştirdi.
 
Güzergah üzerinde Saltak Caddesi’ndeki Mediklinik Hastanesi’nin önüne kadar giden şoför Altıntaş, sağlık ekiplerine haber verdi ve durumu anlattı.
 
Mediklinik Hastanesi ekipleri de otobüste ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaye hastaneye götürdü. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, şoför Altıntaş, geri dönerek durakta bıraktığı bazı yolcuları alarak yoluna devam etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku