3. Sayfa:
banner175
Otomobil 70 metreden yuvarlandı, 2 kişi yaralandı
Kaza, Pamukkale İlçesi Cankurtaran Mahallesi’ndeki Şahin Tepesi mevkiinde meydana geldi. Manzarayı izlemek isteyen H.T. arabasını uçurumun kenarına kadar getirip park etti. Ancak otomobil bir süre sonra hareket etti. Aracın hareket ettiğini fark edip frene basan sürücü başarılı olamadı. Yaklaşık 70 metreden aşağıya uçan otomobil yan yatarak durdu.
 
Kazayı gören çevredekiler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, gecenin karanlığında araç içerisindeki H.T. ve S.K.’yı iki saatlik zorlu çalışmanın ardından kurtarmayı başardı. Yaralı olarak çıkarılan iki kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.Kaynak: Mericulukus.tv
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku