3. Sayfa:
banner175
Otomobilin alt yola düştü: 6 yaralı
Kaza, saat 10.00 sıralarında Beylerbeyi Mahallesi'nde meydana geldi. İlhan Uğurluoğlu'nun kullandığı 09 EE 965 plakalı hafif ticari araç, Beylerbeyi Kavşağı girişinde Savaş Yıldız'ın kullandığı 60 AD 134 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kontrolden çıkan otomobil, savrularak alt yola düştü. Hafif ticari araç ise direğe çarpıp, durdu. Kazada her 2 sürücü ile araçlarda bulunan Ayşe Uğurluoğlu, Necati Girgin, Ramazan Girgin ve Muazzez Yıldız yaralandı.
 
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince çıkarılarak, sağlık görevlilerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin kaza yerindeki müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
DHA / Deniz TOKAT

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku