3. Sayfa:
banner175
Otomobiline çarpıp, kaçanı bulmak için yardım istedi
Karaman Mahallesi, 1482 Sokak'ta yaşayan Ümit Kavas'ın evinin önüne park ettiği 20 GG 776 plakalı otomobile, saat 07.30 sıralarında başka bir otomobilin sürücüsü çarptıktan sonra kaçtı. Kavas'ın otomobilinde hasar meydana geldi. Sabah otomobilindeki hasarı fark eden Kavas, polise şikayetçi oldu. Kaza anının yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Polis, görüntülerde plakası belli olmayan otomobilin bulunup, sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.
 
SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ
Mağdur olan Ümit Kavas, sosyal medyada kaza anı görüntüsünü, 'Karaman Mahallesi'nde saat 07.30'da otomobilime, çarpıp kaçtılar. Çarpan araç gri renkli, kamera görüntülerinde plakası belli olmuyor. Elimde seri numaraları olan 2 plastik parçası var. Görüntülerde çarpan aracın Namık Kemal İlköğretim Okulu yönüne doğru gittiği görülüyor. Otomobilime çarpan aracı gören ya da yerini bilenlerin insanlık adına yardımcı olmalarını rica ediyorum' notuyla paylaştı.
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku