3. Sayfa:
banner175
Otomobiliyle gezmeye çıktı, cansız bedeni bulundu
Olay saat 22.30 sıralarında yakınlarının Faebook’ta yaptığı ‘kayıp’ paylaşımıyla anlaşıldı. Mericulukus.tv’nin aktardığına göre; akşam saatlerinde evinden 20 PU 632 plakalı aracı ile dolaşmak amacı ile dışarı çıkan Ramazan Şengül’den geçen süre içerisinde haber alınamadı.
 
Yakınları Şengül’ü merak edip bir taraftan ararken diğer taraftan sosyal medya adreslerinden paylaşım yaparak yardım istedi. Fakat bir yakınının 22.30 sularında yaptığı paylaşımdan 2 saat sonra gelen bir ihbar ortalığı bir anda hareketlendirdi.
 
Sümer Mahallesi 52/2 sokak üzerinde yol kenarında bir kişinin hareketsiz olarak yattığı ihbarı üzerine olay yerine emniyet güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve emniyet güçlerinin yaptıkları inceleme de yol kenarında hayatını kaybeden kişinin ailesi tarafından bir süredir aranan Ramazan Şengül olduğu anlaşıldı.
 
Şengül’ün aracından indikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş olabileceğini belirten sağlık ekipleri, olay yerinde şüpheli bir durumun olmaması ve sonrasında olay yerine gelen Şengül’ün yakınları tarafından şahsın kalp hastası olduğu belirtilmesi üzerine olayın bu şekilde gerçekleştiği olasılığı güçlük kazandı.
 
Yaşanan üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Şengül’ün cansız bedeni savcı incelemesi sonrası otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku