3. Sayfa:
banner175
Özel düzenekle iş makinelerinden yakıt çalan hırsız suçüstü yakalandı
Edinilen bilgilere göre; Çal İlçesinde bir süredir bazı vatandaşlara ait iş makinelerinden akaryakıt çalındığı şikayetleri üzerine harekete geçen jandarma ekipleri yaptıkları incelemeler sonrası Çal’ın Akkent Mahallesinde ikamet eden 30 yaşındaki Gökhan G’yi izlemeye aldı.
 
Şahsın tutarsız hareketlerinden şüphelenen Jandarma Ekipleri otomobili ile Hançalar Mahallesine doğru giden şahsı takip etmeye başladı. Hançalar Mahallesine gelindiğinde Jandarma Ekiplerinin şüphesi boş çıkmadı ortaya çıktı. Gökhan G. yanında getirdiği ve özel tasarladığı düzeneklerle farklı noktalardaki iş makinelerinden yanında getirdiği bidonlara yaklaşık 300 litre akaryakıt doldurarak geri dönüşe geçti.
 
Bu durumu an be an görüntüleyen Jandarma Ekipleri şüpheli şahsın kullandığı otomobilin Çal İlçesinin Akkent Mahallesi girişinde etrafını sardı. Karşısında Jandarma Ekiplerini gören şüpheli şahıs neye uğradığını şaşırdı. Kaçacak yeri bile kalmayan şüpheli şahıs olay yerinde gözaltına alındı. Şahsın otomobili ve ikametinde yapılan aramalarda bidonlar içerisinde çalınan akaryakıtlar ile bu işte kullanılan düzenekler bulundu.
 
Gözlatına alınan şüpheli Çal İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alındıktan ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 30 yaşındaki Gökhan G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku