3. Sayfa:
banner175
Pamukkale kavşağındaki kazada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Kaza saat 17.00 sıralarında Pamukkale kavşağı yakınlarında meydana geldi. 50 yaşındaki Ufuk Solak, idaresindeki 20 AUB 98 plakalı otomobil ile Akhan istikametine ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil refüjü aştıktan sonra karşı şeride geçti önce Şakir Abay yönetimindeki 20 R 7410 plakalı ticari araca, ardından da Hüseyin Çapan idaresindeki araça çarparak durabildi.
 
Kaza sonrası yol savaş alanına dönerken can pazarı yaşandı. İtfaiye, araçta sıkışan Ufuk Solak’ı çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Diğer yaralılar da bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak 50 yaşındaki otomobil sürücüsü Ufuk Solak hastanede hayatını kaybetti, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku