3. Sayfa:
banner175
Paralarını alamayan inşaat işçileri çatı ve vincin tepesine çıktı
Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi'nde meydana geldi. İki firmanın ortak yürüttüğü toplu konut projesinde çalışan işçilerden bazıları, 3 aydır paralarını alamadıkları gerekçesiyle, 18 katlı bir binanın çatısına ve 50 metre yükseklikteki vincin tepesine çıktı. İntihar edeceklerini söyleyen işçileri gören mesai arkadaşları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, binaya girerek, işçileri ikna etmek için çalışma başlattı.

İŞÇİLERİ POLİSLER İKNA ETTİ

Denizli'de, 3 aydır paralarını alamadıkları iddiasıyla çalıştıkları toplu konut inşaatında yüksekliği 50 metreyi bulan vincin tepesine ve binanın çatısına çıkıp, eylem yapan işçileri polisler ikna ederek, aşağı indirdi. Binanın çatısına ve vincin tepesine çıkan 20 işçi, polislerin ikna çabaları sonucu eylemlerinden vazgeçirildi. İşçiler, ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku