3. Sayfa:
banner175
Parkta eşinin yanından ayrıldı, 9 gündür haber alınamıyor
Denizli Adliyesi önündeki bir parkta evli ve 2 çocuk annesi Gülay Ceyhan (43) ile eşi Yaşar Ceylan, 23 Temmuz günü saat 14.00'te bir süre vakit geçirdi. Çift, parkta oturduktan sonra buradan kalktı. Geçimini seyyar satıcılık yaparak sağlayan Yaşar Ceylan, daha sonra işinin olduğunu söyleyerek eşinden ayrıldı. O günden sonra da Yaşan Ceyhan'dan haber alınamadı. Gülay Ceyhan, eşi için polise kayıp ihbarında bulundu. Ancak geçen zamana rağmen Yaşar Ceylan'a ulaşılamadı.
 
Eşinin hayatından endişe duyduğunu söyleyen Gülay Ceyhan, "Eşimle parkta bir süre sohbet ettikten sonra kendisi, adliye önünde 'işim var' diyerek, kalktı. O saatten sonra telefonları cevap vermedi. Bir türlü ulaşamadık. Kendisinden haber alamadık. Eşimin hayatından endişe duyuyoruz" dedi.
DHA / Burhan CEYHAN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku