3. Sayfa:
banner175
PAÜ yüksek lisans öğrencisi İmran, İstanbul'da ölü bulundu
Olay, 10 Nisan günü İstanbul’da meydana geldi. Denizli’den mezun olduktan sonra kazandığı öğretmenlik sınavıyla İstanbul Bahçelievler’deki Şehit Erhan Bulut Ortaokulu’na ataması yapılan 27 yaşındaki İmran Kandemir, aynı zamanda PAÜ’de yüksek lisans yapıyordu.
 
Ailesinin bir süre haber alamadığı genç kadın eski eşinin evinde ölü olarak bulundu. Yakınları İmran’ın kalbinden iki kurşunla vurulduğunu iddia ederken eski eş de gözaltına alındı.
 
Yakınları bunun bir kadın cinayeti olduğunu ancak hiçbir medya kuruluşunun yer vermediğini belirterek sosyal medyadan ve change.org’dan imza kampanya başlattı. İmza kampanyasının açıklama bölümünde, İmran’ın intihar ettiğinin belirtildiği ancak inandırıcı olmadığı kaydedilirken, şu bilgiler yer aldı:
“10 Nisan 2018 akşam saat yedi sıralarında İstanbul’da genç bir kadın hayatını kaybetti. İmren Kandemir 27 yaşındaydı. Eski eşinin evinde ölü bulundu. Göğsüne tek bir kurşun darbesi almıştı. İmran işini mutlulukla yapan bir öğretmen, tez aşamasında bir yüksek lisans öğrencisiydi. Erasmus’la Polonya’ya gideceği için son derece heyecanlıydı.  İmren’in intihar ettiği iddia edildi. Olay hala bilinmezliğini korurken gözleri her daim ışıl ışıl gülen çok değerli bir arkadaşımızı, akademisyen olmasına ramak kala kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.
 
Ömrünün baharında bir kadın, bir öğretmen, bir kardeş, bir evlat, bir dost hayatını kaybetti. Ancak bu konu yerel haber siteleri dahil hiç bir yerde duyurulmadı. Sesimizi duyurmak ve Imren'in ölümüne medyanın sessiz kalmamasını istiyoruz”
 
 Diğer yandan İmran’ın ölümü, PAÜ’deki arkadaşlarını da yasa boğdu.



Kampanyayı imzalamak isterseniz linki tıklayın:
https://www.change.org/p/imren-kandemir-i-unutma



 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku