3. Sayfa:
banner175
PAÜ'lü Safiye kazada yaşamını yitirdi
Kaza, bugün saat 05.00 sıralarında, Cankurtaran Mahallesi Denizli- Antalya Karayolu Şahin Tepesi Mevkii'nde meydana geldi. Denizli yönüne gelen Mustafa Ç, yönetimindeki 35 AE 6105 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil, yolun sağındaki beton bariyerlere çarptı. Sürücü ile arka koltukta oturan ve emniyet kemeri takılı olmadığı için çarpışma sırasında ön camdan dışarı fırlayan Safiye Şahan, ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarıyla kaza yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
 
Yaralılar ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı Şahan, hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Sürücünün ise tedavisi sürüyor.
 
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Safiye Şahan'ın 15 gün sonra doğum günün olduğu öğrenildi. Şahan'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Sarayköy ilçesinde öğle namazının ardından toprağa verildi.
 
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku