3. Sayfa:
banner175
Pelitlibağ ve Mehmetçik'te silahlı olay
İlk olay Pelitlibağ Mahallesinde meydana geldi. 1096 Sokak 5 numaralı binada hizmet veren Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi’ne yaya olarak gelen maskeli iki kişi, iddiaya göre;  içeride çalışanların bulunduğu ışıkların yandığı bir odayı hedef aldı. Bina, 3 el pompalı tüfekle kurşunlanırken, yaralanan olmadı. Maskeli iki kişi yaya olarak kaçarken, polis çevrede inceleme başlattı.
 
Mehmetçik Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesinde meydana gelen başka bir olayda ise silahlar konuştu. Mericulukus.tv’nin haberine göre; Henüz öğrenilemeyen bir nedenle iki kişi arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle silahını çeken, ancak henüz kimliği öğrenilemeyen kişi U.D. isimli gence ateş etti. Aldığı tek kurşunla yere yığılan genç için çevredekiler sağlık ekiplerine haber verirken, kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku