3. Sayfa:
banner175
Polis, İran'dan getirilen eroini apartta yakaladı
Denizli Emniyet Müdürlüğü Nerkotik Şubesi ekipleri 2018’in ilk günlerinde de uyuşturucuya ‘sıfır’ tolerans ilkesiyle çalışmalarını sürdürüyor.
 
Dün sabah uyuşturucu satılan evlere şafak baskını yapan Narkotimler bu kez de eroin ve kristal meth (metamfetamin) gibi zehirleri İran’dan getirip Denizli’de satan şebekeyi çökertti.
 
İran’dan uçakla eroin getirileceği bilgisini alan Narkotimler, şebeke elemanlarını takibe aldı. Binlerce genci zehirleyebilecek eroini Denizli’ye getiren ve bir aparta giden şebekeye baskın düzenlendi. Operasyonda, apartta satışı için haketlenmiş ve kent içindeki başka noktalara sevk edilmek için hazırlanmış eroini ele geçirdi.
 
Yine aynı operasyon kapsamında eroin ve kristal meth satılan apartlar tespit edildi ve operasyon düzenlendi.
 
Operasyonlarda, 235 gram eroin,  132 gram kristal meth (metamfetamin maddesi), 50 gram bonzai (sentetik kannobinoid), 23 gram kenevir, 55 adet ecstasy hap, 65 adet uyuşturucu uyarıcı nitelikli hap ele geçirildi.
 
Uyuşturucu madde suçlarıyla ilgili toplam 19 şüpheli yakalandı. Uyuşturucu madde ticareti suçu şüphesiyle adliyeye sevk edilen 9 kişiden 6’sı tutuklandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku