3. Sayfa:
banner175
Polis kovalamacasında, kaçan gençler kaza yaptı
Edinilen bilgilere göre; Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri kent genelinde alkol, emniyet kemeri, eksoz ve modifiyeli araç kontrolü yaptı. Bu uygulamalardan birine giren 34 RJB 97 plakalı otomobil durmak yerine; henüz bilinmeyen bir nedenle kaçmayı tercih edince kovalamaca başladı.
 
Kendisini takip eden polislerden kaçmaya çalışan sürücü Kayıhan Mahallesi, Necip Ali Caddesine girdiğinde kontrolü kaybetti ve yoldan çıkarak önce kaldırıma daha sonra kaldırımdaki bir ağaca çarparak durabildi.
 
Araç içindeki Emrah Ç. ve Yaşar T. sıkıştı. Kazaya ilk müdahaleyi aracı takip eden polisler yaptı. Araç içerisinde sıkışan iki kişi için Büyükşehir İtfaiyesi kaza kırım ekibi tarafından kurtarıldı. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası otomobil ise kullanılamaz hale geldi. Mericulukus.tv

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku