3. Sayfa:
banner175
Polise meydan okuyan zanlı kıskıvrak yakalandı
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 'silahla tehdit ve dolandırıcılık' suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve hakkında yakalama kararı verilen Enver Taşkın'ın yerini geçen Mart ayında tespit etti. Polisler, Taşkın'ı yakalamak için saklandığı eve giti. Ancak, Enver Taşkın son anda kaçtı. Polisten kaçan Taşkın, sosyal medya hesabından "Spiderman gibiyim, uçarım, affetmem" yazıp, gülücük emojileriyle paylaşımda bulundu.
 
Çalışmalarını sürdüren polis, şüphelinin yerini bir kez daha tespit etti. Polis dün düzenlediği operasyonla Enver Taşkın'ı saklandığı evde yakaladı. Gözaltına alınan Taşkın, sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanıp, Kocabaş Cezaevi'ne gönderildi. Enver Taşkın'ın son paylaşımında ise "Kısa bir süre tatildeyiz. Kocabaş Dinlenme Tesisleri. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle" ifadelerine yer verdiği belirlendi.  DHA / Ramazan ÇETİN

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku