3. Sayfa:
banner175
Polisin kumar baskını
Denizli Emniyet Müdürlağa ekipleri Ramazan ayının yaşandığı 25 mayıs ile 25 haziran tarihleri arasında dernek lokali ve kahvehanelere yönelik uygulama yaptı.
 
TOPLAM 80 KİŞİYE İŞLEM
Uygulamada 21 işyeri sahibine kumar oynamak için yer temin etmek, 59 kişiye de kumar oynamak suçundan işlem yapıldı. Bu kişilere toplamda 13 bin 393 lira para cezası uygulandı.
 
OYUN MALZEMELERİNE EL KONULDU
Mekanlara yapılan baskınlarda kumar oynamakta kullanıldığı tespit edilen 1195 lira para ile 28 okey takımı, 345 deste oyun kağıdı, 965 adet para yerine kullanılan pul, 60 adet yazboz, 3 adet zar ile alacakların yazılı olduğu 13 adet ajandaya el konuldu.
 
SİGARA CEZASI
Ayrıca kapalı mekanda sigara içtikleri belirlenen 15 kişiye 1635 lira ceza uygulandı. GBT sorgulamasında ise aranan 4 kişi yakalandı.
  
AİLE BİRLİĞİNE ZARAR VERİYOR
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kumarın toplumsal zararlar verdiğine dikkat çekilerek, “Ramazan ayının gelmesi ile umuma açık Kahvehaneler, Dernek ve Dernek Lokallerinin gece geç saatlere kadar açık olması sebebi ile çıkar amaçlı Kumar oyunlarının çoğalması, bu bağlamda aile birlikteliklerinin zarar görmesi ile toplumda sosyolojik açıdan telafisi mümkün olmayan hasarlar meydana gelmesinden dolayı uygulama yapılmıştır” denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku