3. Sayfa:
banner175
Polisin takibi, uluslararası uyuşturucu ağını çökertti
Denizli polisi, uluslararası bir uyuşturucu şebekesini çökertti. Denizli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerinin bir süredir takip ettiği yurt dışından getirtilecek uyuşturucu için düğmeye basıldı.
 
KARGO ŞUBESİNE BASKIN
 
Hollanda’dan kargo ile gönderildiği tespit edilen paket takibe alındı. Isparta’da bir adrese gönderilen paket için Isparta polisi ile ortaklaşa operasyon düzenleyen Denizli polisi kargo şubesine baskın yapıldı. Paketler narkotik köpeğine tek tek koklatıldı. Köpek, paketin birine tepki verince açıldı ve içinden 330 gram kannobinoid (bonzai adı verilen uyuşturucunun elde edildiği hammadde) maddesi ele geçirildi. Yapılan operasyon neticesinde zanlılar Isparta’da gözaltına alındı.
 
TORBACI EVİNDE ECSTASY ELE GEÇİRİLDİ
 
Öte yandan Denizli polisi kent içindeki operasyonlara da ara vermeden devam ediyor. Operasyonlarda 4 bin adet ecstasy hap ile 6 gram eroin ele geçirildi.
 
11 KİŞİDEN 7’Sİ TUTUKLANDI
 
Polisin yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 7’si tutuklandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku