3. Sayfa:
banner175
Polisten dev sahte içki operasyonu
Son birkaç ay içinde sahte içkiden ölümlerin yaşanması üzerine Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bir aydır titizlikle yürüttüğü çalışma sonrasında fabrikaya dönüştürülmüş bir eve baskın düzenledi ve şebekeyi çökertti.
 
Ekipler, bir aylık takip sonucunda üç katlı bahçeli bir ev tespit etti. Kamera sistemleriyle korunan, içerisinin görünmemesi için özel çalışma yapılan eve savcılık izni ile birlikte baskın düzenlendi.
 
İçeride dışarıya ses gitmemesi için özel izolasyonun yapıldığı, içerideki ışığın da dışarıya sızmaması için camların özenle kapatıldığını gören polis, sahte içki imalathanesini ortaya çıkardı.
 
Operasyon kapsamında 1,5 ton henüz şişelenmemiş sıvı alkol, 22 bin adet şişe kapağı ve jelatin, 16 bin adet aynı seri numarasına sahip sahte TAPDK bandrolü, 1.600 adet daha önce kullanılmış olan ve alkollü mekanlardan para karşılığında satın alındığı değerlendirilen dolum için bekleyen boş şişe, değişik markalarda üretimi yapılan ve dolumu tamamlanan satış için hazır hale getirilmiş 1.400 adet şişe alkol  ve 1000 litreye yakın içerisinde farklı markalarda votka, rakı, viskiye, ayrıca  kaçak/sahte alkol üretiminde kullanılan 20 adet üretime ait aparat (ambalajlama naylonu, makas, boru, huni, ölçü kapları, musluk bağlantılı bidon ve üretimde kullanılan düzenek) ile çok sayıda dijital malzemeye el konuldu.
 
Gerçekleştirilen operasyon neticesinde kaçak-sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen 11 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçlarından işlem yapıldı. Adli mercilere sevk edilen 1 şüpheli şahıs tutuklandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku