3. Sayfa:
banner175
Polisten kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince tütüncülere yönelik kaçak sigara operasyonu yaptı.
 
Tütüncü adı altında faaliyet gösteren 3 ayrı büfede, depo olarak kullanıldığı tespit edilen işyerinde ve işyeri sahibine ait ikamette arama yapıldı.Aramalar sonucunda 10 bin pakete yakın kaçak sigara ve dolma sigara, 217 bin adet boş makaron, 70 adet elektronik sigara kiti ve 100 kg kıyılmış tütün ele geçirildi.  
 
Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.
 
Polis, aldığı bir istihbaratı değerlendirerek uyuşturucu operasyonu yaptı. Operasyonda otomobilin kaporta ile döşemesi arasına zulalanmış halde 199 adet ecstasy hap ele geçirildi. Başka bir operasyonda 200 grem esrar, durumlarından şüphelenilen kişiler üzerinde de satışa hazır vaziyette 10 grama yakın metamfetamin maddesi, 31 adet ecstasy hap ve 5 grama yakın eroin maddesi bulunarak el konuldu.
 
Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 5 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Firari olan bir şahsın arama işlemleri devam ediyor.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku