3. Sayfa:
banner175
Protokolden Anneler Günü mesajları
 
ALİ FUAT ATİK (DENİZLİ VALİSİ)
“Gelişmiş, sağlam temelleri olan bir toplum; iyi yetiştirilmiş bireylerin olması ile mümkündür. Annelerimiz, toplumun geleceği olan ailenin temel direği, bizim en değerli varlığımız, gönül otağımız, merhamet ocağımız, en kıymetlimizdir.
Varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz için bitmez tükenmez söylenebilecek sözler. Annem, tüm annelerimiz;  canımız, canımızdan öte, dünyaya açılan ruh pencerelerimiz. Anne demek; sevginin en saf ve karşılıksız halinin tezahür etmesi, dünyadaki tüm güzelliklerin tek kelimeyle ifade edilebilmesi demek.
Sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri ile dünya ile aramızdaki en büyük bağımız  olan değerli annelerimizin “Anneler Günü” kutlu olsun.
Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur. Anneliği en mukaddes ve hürmete en layık değer olarak gören bir inancın ve "ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz" diyerek yetiştirilen bir kültürün mensupları olan bizler, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında emeği olan varlık sebebimiz, kulağımıza fısıldanan ilk sesin sahibi annelerimize sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.
 Tüm bu duygu ve düşüncelerle, başta Şehit ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, ayakları altına cennet serilen bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, saygı ve sevgiyle o güzel ellerinden öpüyorum.”

NİLGÜN ÖK (AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ)
Anneler içten gelen hassas duyguları ile çocuğunu hayata hazırlamada önemli bir rol modeldir. Sevgi, ahlak ve vicdan üzerine atılan ilk temeller, gelecek nesillerin de çok daha güçlü olmasını sağlar. İlk eğitimi bu kavramlar üzerinden aileden alan bireyler, hayatları boyunca hem çevresine hem de bütün insanlığa çok büyük katkılar sağlar. 
Annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını düşüncelerini, karakterini şekillendirir. Bizi biz yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz en çok annelerin payı vardır. Annelerimiz, aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır.
İlk terbiyeyi, ahlakı, sevgi ve saygıyı öğrendiğimiz annelerimizi bir gün değil, yılın her günü hatırlamalı ve herkesten daha çok hak ettikleri değeri göstermeliyiz. Anne kelimesi, belki de dünyadaki en güzel, en özel ve en anlamlı kelimedir. Varlığımızın yegâne sebebi, yaşamımızdaki en önemli faktördür.
Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı ve paylaşmayı bizlere öğreten annelerimiz, ülkemizde mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük gücümüzdür.

OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
“Karşılıksız emek, fedakârlık ve sevgileriyle bizlere hayat veren ve bir ömür boyu en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimiz, huzurlu aile ortamımızın olmazsa olmazıdır. Varlıklarıyla bulundukları her ortama güzellik aşılayan annelerimize sonsuz minnet borçluyuz. Annelik, hiçbir değer ya da statüyle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur. Yaşamımızın her anında bizleri koruyan, kollayan, varlıklarıyla hayatımızı anlamlı kılan annelerimiz; bizim en büyük hazinemizdir.
Tüm zorluklara karşı evlatları için bir ömür mücadele eden annelerimiz her zaman baş tacıdır. Başta bu cennet vatanın bekası için canını veren kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere birçok anne bu mutlu günde evlatlarını bağrına basamayacak ve bunun hüznünü derinden yaşayacak. Bu özel günde evlatlarını kucaklayamayacak tüm annelerimizi ziyaret edip hal hatır sormayı ihmal etmeyelim. Bu vesilelerle öncelikle, üzerimde büyük emeği olan rahmetli annemi ve hakkın rahmetine kavuşmuş tüm anneleri saygı, rahmet ve minnetle anıyor, sadece anne olan değil yüreği annelik duyguları ile dolu tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
“Hayattaki en değerli varlığımız olan annelerimizin fedakarlıklarını bir güne sığdırmak imkansız. Her günü annelerimize anneler günü gibi yaşatmalıyız. Annelerimizi yılda bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Anneler, bir bireyin yetiştirilmesinde en önemli görevi üstlenen maneviyatı ile hiçbir ölçü kalıbına sığmayan sevgisiyle emekleri yadsınamayacak kişilerdir. Annelerimizi, babalarımızı sadece bir günde değil hayatımız boyunca hatırlamak biz evlatların görevidir. Evlatlar olarak bizlere düşen görev, annelerimizi her gün arayıp sorarak, hayatlarını güzelleştirmek, gül yüzlerini güldürmektir. Annelerimizin bizlere verdiği sonsuz sevgi ve emeği gelecek kuşaklara aktarabilmek bizlerin en önemli görevleri arasında yer alıyor. Bu duygu ve düşüncelerle, başta kendi annem, eşim, şehit ve gazilerimizin bizlere emaneti olan kıymetli anneleri olmak üzere karşılıksız sevgi, hoşgörü, fedakarlık, özveri ve emeğin simgesi tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum.”

ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
“Sevginin ve emeğin vücut bulmuş hali annelerimiz, insanı insanoğlu yapan değerlerin temelidir. Anneler, dünyadaki karşılıksız sevginin kaynağı, hayata anlam katan en değerli, en özel varlığımızdır. Toplumları oluşturan her kişinin gelişmesinde, büyümesinde bir kadının, bir annenin emeği vardır. Toplumsal huzurun, mutluluğun içerisinde annenin sevgisi, şefkati vardır. Annelerimiz sadece yetiştirdikleri evlatlarına verdikleri eğitimle, ilgiyle değil, çocuklarının geleceği adına verdikleri Cumhuriyet ve özgürlük mücadelesiyle de ülkemizin en büyük teminatı ve güvencesidir. Ülkemize ve dünyamıza kattıklarının, göstermiş oldukları emeklerinin karşılığında fedakâr annelerimize hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermek boynumuzun borcudur. Evlat yetiştiren bir anne olarak Merkezefendimizi, çocuklarımızın huzurla, neşeyle ve güvenle yetişeceği bir ilçe yapmak adına var gücüyle çalışan bir belediye başkanı olarak, çocuklarına aşıladıkları vatan, millet, özgürlük sevgisiyle Cumhuriyetimizin kuruluşunu ve bugünlere taşınmasını sağlayan tüm annelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere vatan uğruna evlatları şehit düşen, gazi olan annelerimizin ellerinden öpüyor, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BELEDİYE BAŞKANI)
“Annelerimiz en kıymetlilerimiz, haklarını ödeyemediğimizdir. Cennet ayaklarının altında olan değerli annelerimizin gününü kutluyorum. Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, anneleri baş tacı kabul eden, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğin temsilcileriyiz. Bu anlayışla annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için önümüzdeki süreçte de kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Başta her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum.”

YÜCEL GÜNGÖR (AK PARTİ İL BAŞKANI)
Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur annelik...
Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.
Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Çünkü onlar dünyanın en değerli ve kutsal varlıkları oldukları gibi, onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir.
Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir.
Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanlarındayız. O nlar; yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetidir.
Her çocuk annesini mutlu görmek ister. Çünkü annelerin mutluluğu, hem evlatlarının hem de toplumun mutluluğudur. Mutlu ve huzurlu bir toplum için en büyük dileğimiz bütün annelerimizin mutluluğudur.”

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU (CUMHURİYET HALK PARTİSİ DENİZLİ İL BAŞKANI)
Çocuklarına dürüst yaşamayı, onurlu, iyi ve ahlaklı bir insan olmayı öğreten annelere layık olmanın yolu onları senede bir gün anmak değil, hak ettikleri sevgi ve saygıyı her daim göstermek, öğrettikleri değerleri yaşatmaktır. Annelik, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygudur. Sonsuz sabrın, şefkat, merhamet ve iyiliğin sembolü olan anneler, benzersiz özverileri, sınırsız sevgileri ile her yaşta insan için en büyük güç kaynağıdır. Büyük Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın gösterdiği gibi, bir anne bir milletin kaderini değiştirebilir. Sağlam bireylerin, sağlıklı bir toplumun temelinde annelerin fedakârlığı, üstün hasletleri ve emekleri vardır. Çocuklarına dürüst yaşamayı, onurlu, iyi ve ahlaklı bir insan olmayı öğreten annelere layık olmanın yolu onları senede bir gün anmak değil, hak ettikleri sevgi ve saygıyı her daim göstermek, öğrettikleri değerleri yaşatmaktır. Hayata bizleri her adımda hazırlayan, toplumsal değerlerin yok olup gitmemesi için bizlere değerlerimizi aşılayan ve nesilden nesile yaşatılmasında en büyük paya sahip olan, her daim en güvenilir, en huzurlu limanlarımız olan, hiçbir zaman hakları ödenemeyecek ve her durumda bizlerin yetişmesinde, bugünlere gelmesinde desteğini, katkılarını esirgemeyen tüm annelerimizin bu özel gününde anneler gününü kutluyor, içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde her annenin tenceresinin kaynadığı, çocuklarının yatağa tok ve huzurla yattığı, hiçbir annenin gözünde yaş olmadığı, bir günü değil her günü mutlu bir Türkiye diliyorum.”


İBRAHİM TEFENLİLİ (DENİZLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)
“Varlığımızı borçlu olduğumuz annelerimizin bu güzel ve anlamlı gününü en samimi duygularımla kutluyorum. Doğduğumuz andan itibaren yanımızda olan, bizleri her zaman şefkatli kollarıyla, sevgi ve hoşgörüyle kucaklayan değerli annelerimize minnettarız. Annelik kendi çocuğu ile birlikte toplumun geleceğini şekillendiren kutsal bir meslektir. Bizleri sabırla büyüten, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerimiz bize iyiliği, doğruluğu aşılamış, topluma, millete faydalı bireyler olmamız için gayret göstermiştir. Onların değerini sadece bugün değil her gün bilmek bizim onlara olan en büyük borcumuzdur. Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, kıymetli annelerimizin Anneler Gününü kutlar, kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim. Ebediyete intikal eden tüm annelerimize de Allah’tan rahmet dilerim.”

MÜJDAT KEÇECİ (DENİZLİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)
Sevginin öğretmeni anneler, insanlığın eğiticisidir. Bizleri dünyaya getiren, esirgemeden sundukları sevgi ve emekleri ile yeni nesilleri yetiştiren kıymetli annelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin ‘Anneler Gününü’ kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah'tan rahmet dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YUSUF GARİP (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ)
“Bizleri sevgisiyle saran, karşılıksız emekle en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizin hakkı ödenmez. Annelerimizin cefakarca, tüm zorluklara göğüs gererek çocuklarını, topluma, vatana, insanlığa uygun olarak en iyi şekilde yetiştirme çabaları sayesinde geleceğe güvenle bakabiliyoruz.  Annelerimiz, bizi biz yapan değerleri barındırmaktadır. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda, şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Şüphesiz ki, anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Bu yüzden annelerimizi sadece bir gün değil her zaman hatırlamalı ve değerini bilmeliyiz. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakların altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu yerine getiren tüm annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor, dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.”
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku