3. Sayfa:
banner175
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobilin sürücüsü öldü
Kaza, Çevreyolu Güzelköy bağlantısı yakınlarında meydana geldi. Pınarkent istikametinden Denizli istikametine seyir halindeki 28 yaşındaki Ümit Güngör, idaresindeki 20 AAJ 777 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince önce refüje çarptı, bu etkisiyle otomobil karşı şeride uçtu, bu sırada bir bölümünde de yangın başladı.
 
Hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri genç adamın olay yerinde kaza sonrası hayatını kaybettiğini belirledi. Güvenlik önlemleri alındıktan sonra olay yerine emniyet olay yeri inceleme ekipleri ve savcı gelerek incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası genç adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku