3. Sayfa:
banner175
Sahte polis, FETÖ yalanıyla milyonlarca lira dolandırdı, yakalandı
Olay, Denizli’de meydana geldi. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; kendini polis olarak tanıtan şüpheli, “Hesaplarınız ve tapularınız FETÖ’nün eline geçti” diyerek, ismi açıklanmayan bir yurttaşı aradı.

Yurttaşa, tapuları ve hesapları geri almak için evdeki tüm para ve ziynet eşyalarının bankaya yatırılması gerektiğini söyledi.

Polisin açıklamasına göre kandırılıp korkutulan yurttaş evde bulunan 72 bin 445 Euro (Yaklaşık 1 milyon 150 bin lira) 54 bin Türk Lirası, 6 adet bilezik ve 9 adet sarı lira altını poşet içinde eve gelen şüpheliye verdi.

Kısa sürede dolandırıldığını anlayan yurttaş polisi aradı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki 49 güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, şüphelinin kimliğini belirledi. Karayolları kameralarından da gittiği yön tespit edilen şüpheli kısa sürede yakalandı ve tutuklandı. Dolandırılan para ve altınlar da sahibine teslim edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, vatandaşlar uyarılarak, “Kendilerini Polis veya Asker olarak tanıtarak yapılan dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları halinde bu şahıslara itibar etmemeleri, şüphe arz eden bir durumda 112 ihbar hattını aramaları gerekmektedir. Unutmayın! Polis veya asker sizden para, hesap numarası, ziynet eşyası istemez” denildi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku