3. Sayfa:
banner175
Sarayköy yolunda faciadan dönüldü
Kaza; akşam saat 22.00 sıralarında Kımkısık ile Sarayköy arasında meydana geldi. Mericulukus.com’da yer alan bilgilere göre; Sarayköy yönündeki 20 AKA 95 plakalı hafriyat kamyonu, önünde ilerleyen 06 DD 4509 plakalı akaryakıt yüklü TIR’ı son anda fark etti ama çarpışmaya engel olamadı.
 
Çarpışmanın etkisiyle tankardeki akaryakıt yola saçıldı. Hafriyat kamyonunun şoförü ise, parçalanan kabin kısmında sıkıştı.
 

Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Vatandaşlar hafriyat kamyonu şoför H.S’yi sıkıştığı yerden kurtarmak için büyük çaba harcadı. Diğer taraftan ise yola saçılan akaryakıtın alev almaması için önlemler alındı. Hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kaza sebebiyle yol trafiğe kapandı.
 

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir taraftan yola dökülen akaryakıtı kontrol altına almaya çalışırken diğer taraftan şoför H.S’yi kurtarmak için gayret gösterdi. Dikkatli bir çalışmanın ardından şoför H.S, yaralı olarak sıkıştığı yerden kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi.



(Fotoğraflar: Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi / Facebook)
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku