3. Sayfa:
banner175
Sarayköy'deki patlamada DESKİ şehit verdi
Sarayöy’de meydana gelen kaza ve ardından LPG tankeri patlamasında Büyükşehir Belediyesi Denizli Su ve Kanamizasyon Dairesi şoförlerinden 41 yaşındaki Hüseyin Avcı hayatını kaybetti. Kazadaki TIR’ı kullanan Avcı, Büyükşehir’i yasa boğdu.
 
BİR YARALI HELİKOPTERLE İSTANBUL’A GÖNDERİLDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kaza ve patlama hakkında bilgi verdi. Kazada Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’de görevli TIR şoförü Hüseyin Avcı’nın (41) görev şehidi olduğunu, Fen İşleri Dairesi’nde çalışan Zafer Demir’in (35) helikopter ambulans ile İstanbul’a sevk edildiğini, İtfaiye Dairesi Başkanlığından da 3 personelin hafif şekilde yaralandığını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Yangın felaketinin yaşandığı sırada meydana gelen üzücü kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza ve çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku