3. Sayfa:
banner175
Sarayköy'deki tanker patlamasında 3 şehit, 3 kişi kayıp, 2'si ağır 5 yaralı var
Sarayköy’de gece saatlerinde yangınlar ve patlamalar peşpeşe geldi. Orman yangını bölgesinde iş makinesi götüren ve İzmir istikametinde ilerleyen TIR, karşı yönden gelen gelen LPG yüklü başka bir TIR ile çarpıştı. Aynı istikamette ilerleyen otomobil de TIR’a arkadan çarptı.
 
Kazadan kısa süre sonra LPG tankı büyük bir gürültüyle patladı. Patlamayla metrelerce yukarıya alevler yükseldi, sıcaklığı yüzlerce metre ileriye gitti.
 


Patlama sonrası tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Bir süre kimsenin yaklaşamadığı yangın itfaiye ekiplerinin gelmesiyle söndürüldü. Sogutma çalışması saatler sürdü.
 
Olay yerine gelen Belediye Başkanı Osman Zolan patlamayla ilgili detayları verdi. Başkan Zolan, Büyükşehir "Ne yazık ki üç görev şehidimiz var" dedi. Ayrıca biri çocuk, biri kadın üç kişinin kayıp olduğunu ve bölgede arandığını açıklayan Başkan Zolan, “Dağdaki ateş ne yazık ki evlere düştü. Çok üzğünüz. Allah bize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.
 
Kazada 2’si ağır 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

(Fotoğraf: Osman Başpınar - Denizli Trafik Grubu / Facebook)

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku