3. Sayfa:
banner175
Serinhisar'daki felaket gecesinde neler yaşandı
Serinhisar’da dün gece yaşanan felaket gecesinin detayları ortaya çıktı. Denizliguncel.com’un 65 bine yakın beğenisi bulunan Facebook sayfasında paylaştığı habere yorum olarak yaşadıklarını anlatan okuyucumuz Ramazan Alabaş, “Elim ayağım hala titriyor” dedi.
 
Araçların buzda kayar gibi kaydığını söyleyen Alabaş, şunları anlattı:
“Seinhisar’da trafik kazası Rabbimden herkese ‘geçmiş olsun’ diliyorum. Kazadan sonra yolu el feneri ile saatlerce sürücüler uyararak çok gayret gösterdik. Araçlar yolda buzda kayar gibi kayıyordu. Hayatımda böyle şey görmedim. Frene basan araç kayarak üzerimize geliyordu. Artık sözün bittiği yerdeydik. Can pahasına herkes canla başla yardım etmeye çalıştı. Ortalık ana baba gecesiydi. Jandarma ve trafik aracı çarpılınca 800 metre ileriye giderek yolu trafiğe kapattık. Elimiz ayağım titriyor hala. Allahım beterinden korusun.”
 
Öte yandan yan yatan midibüsü kullanan ve kazada yaşamını yitiren Acıpayam Belediyesi zabıta memuru 49 yaşındaki Erol Değirmenci gözyaşlarıyla toprağa verildi.
 
Öğle namazında Acıpayam Merkez Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazına Kaymakam Ali Şanlıer, Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, mesai arkadaşları, ailesi, yakınları, daire ve kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


OLAY GECESİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ HABERİ TIKLAYIN
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku