3. Sayfa:
banner175
Servis sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçirdi
Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında, Bağbaşı Mahallesi Vatan Caddesi'nde meydana geldi. Halil Karaaslan, yönetimindeki 20 S 1200 plakalı servis midibüsüyle tekstil işçilerini taşırken, aniden fenalaştı. Karaaslan'ın kontrolünden çıkan midibüs, önce yol kenarındaki ağaca, ardından da park halindeki 20 FZ 539 plakalı bir otomobile çarptı.
 
İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri gönderildi. Yapılan kontrolde kalp krizi geçirdiği belirlenen ve kazada başından yaralanan Halil Karaaslan, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Araçtaki işçiler ise kazadan yara almadan kurtuldu. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku