3. Sayfa:
banner175
Ses sistemi hırsızları
Denizli'de, geçen hafta içerisinde, Zeytinköy, Çamlaraltı ve Asmalıevler mahallelerinde park halindeki bazı otomobillerin ses sistemleri çalındı.
 
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bunun üzerine bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı. Söz konusu hırsızlıkların yaşandığı mahallelerdeki güvenlik kamerası ve MOBESE görüntüleri incelemeye alındı. Çevredeki esnaf ve hırsızlıkların yaşandığı otomobillerin sahiplerinin ifadelerine başvuruldu.
 
Elde edilen bilgiler doğrulsunda, şüphelilerin M.E., B.A. ve F.U. olduğu tespit edildi. Üç şüpheli polis tarafından, geçen 17 Ekim'de evlerinde yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelerin ev, işyeri ve otomobillerindeki aramalarda çaldıkları ses sistemleri ele geçirildi.
 
Ses sistemleri tutanakla sahiplerine teslim edilirken, dün (çarşamba) adliye sevk edilen şüphelilerden M.E., tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Deniz TOKAT / DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku