3. Sayfa:
banner175
Sevindikli gençler, uyuşturucu satıldığını iddia ettikleri iki evi taşladı
Sevindik Mahallesi’nde öfkeli bir grup uyuşturucu sattığı iddiasıyla iki evi taş yağmuruna tuttu. Mericulukus.com’un haberine göre; Sevindik Mahallesi’nde bir araya gelen ve gençlerden oluşan bir grup önce 2309 sokakta iki kişinin yaşadığı bir evin önüne giderek uyuşturucu sattığı gerekçesiyle bu kişilerin mahalleyi terk etmesini istedi ve evi taş yağmuruna tuttu. Kapı, pencere kırıldı.
 
Öfkeli grup daha sonra 2349 sokağa geçerek mahalleye yeni taşınan kişilerin evine yöneldi. Bu kişilerin de uyuşturucu sattığını iddia eden grup bu evi de taş yağmuruna tuttu ve mahalleyi terk etmelerini istedi. Tüm bu olaylar yaşanırken ihbar üzerine olay yerine emniyet güçleri geldi. Emniyet Güçlerinin geldiğini gören grup farklı noktalara dağılarak olay yerinden uzaklaştı. Emniyet Güçleri ise taşlanan evlerin önünde güvenlik tedbiri alarak olayların daha da büyümesini engelledi. Olayla ilgili olarak da soruşturma başlatıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku