3. Sayfa:
banner175
Soba parladı, ağır yaralandı, 17 gün sonra yaşamını yitirdi
Olay, geçtiğimiz 21 Kasım günü Akhan Mahallesi 244 Sokak’taki bir lojistik firmasında meydana gelmişti. Mehmet Karahan, yaktığı sobaya tiner dökerek tutuşmasını sağlamaya çalışırken, sobanın parlaması nedeniyle ağır yaralanmıştı.
 
Denizliintirnethaber.net’in haberine göre; Vücudunun değişik yerlerinde ileri derecede yanık oluşan Karahan, Sağlık Bakanlığı'nın ambulans helikopteri ile İstanbul'a tedavi için gönderildi. Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve 17 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
 
Karahan'ın ölüm haberi yakınlarını yıktı. Cenazesi İstanbul'dan memleketi Ça'a gönderildi. Mehmet Karahan, yarın sabah saatlerinde toprağa verilecek.
 
Gözü yaşlı eşi Ayşe Karahan ise, "Kansere karşı mücadele veriyorum. Çocuklarım için yaşamalıyım. Eşimi kaybettik, çok üzgünüz" demekle yetindi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku