3. Sayfa:
banner175
Şoför cinayetinde şüpheli suçu itiraf etti, cesedin yerini gösterdi
Karşıyaka mahallesindeki evinden 25 Eylül günü sabaha karşı çıkan ve bir daha geri dönmeyen tır şoförü Oktay Bayram’ın katil zanlısı olduğu iddia edilen İsmail A. suçunu itiraf etti.
 
Edinilen bilgiye göre, kayıp olduğu günden bu yana çalışma yürüten polis, Bayram'ın kaybolduğu gece birlikte görünen eğlence mekanının işletmecisi İsmail A’yı gözaltına aldı. Delillerin İsmail A’nın Oktay Bayram’ı öldürdüğünü göstermesiyle tutuklandı. Bir süre suçunu itiraf etmekte direnen İsmail A. Oktay Bayram’ı öldürüp, Korucuk’taki işlettiği eğlence mekanının bahçesine gömdüğünü söyledi.
 
Polisin iş makineleriyle yaptığı çalışmada Oktay Bayram’ın cenazesine ulaşıldı. Bayram'ın olaydan önce işyerini kurşunladığını, olay gecesi de aralarında tartışma çıktığı için öldürdüğünü itiraf eden katil zanlısı İsmail A. ise tutuklu bulunduğu cezaevinden olay yeri tatbikatı için kazı alanına getirildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku