3. Sayfa:
banner175
Şoför serbest kaldı, Gizem'in ailesi yıkıldı
ANNENİN FERYADI
Burdur’da 7 Aralık günü meydana gelen trafik kazasında Belediyeye ait kamyonun altında kalarak yaşamını yitiren Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Kaklıklı Medine Gizem Çakal’ın babası Ömer Çakal “Bizim canımız yandı. Başka canlar yanmasın. adalet istiyoruz” dedi.
 
ŞAHİTLİK YAPMIYORLAR
Ömer Çakal, eşi Teslime ve kardeşi Süleyman Çakal ile birlikte kazanın olduğu yere karanfil bıraktı.
Baba Çakal “Araç çok hızlı bir şekilde gelip kızımı eziyor. Bir çok insan olayı gördüğü halde hiç kimse gelip şahitlik yapmıyor. Arabada 5 kişi var hiç biri görmüyor. Ben 19 yaşında kızımı kaybettim. Kazayı görenlerin hiç birisi şahitlik yapmıyor” dedi.
 
KAZA DEĞİL CİNAYET
Çakal “şoför 20 Km hızla gidiyordum, solda 3-4 tane bayan gördüm diyor. Gördüğü halde hızını kesmeden devam ediyor. Bu şahıs kadınlara karşı bir taciz yapmıştır. Bu trafik kazası değil. Cinayettir” diye konuştu.
 
BABANIN FERYADI
Çakal “Biz kızımızı Burdur’a emanet bıraktık. Kazayı görenlerden hiç mi vicdanlı birisi yok. Benim kızımın tek suçu kaldırımın kenarındaki çizgide yürümek. Türkiye’de son bir ayda 5 tane Üniversiteli kız iş makinalarının karıştığı kazalarda öldü. Allah düşmanıma dahi evlat acısı vermesin” ifadelerini kullandı.
 
SAVCI NEDEN BEKLENMEDİ?
112’nin olay yerinde kızı için ex (ölü) raporu düzenlediğini anlatan Çakal “ex raporu verildiği halde kızımın cenazesi savcı gelmeden kaldırılıyor. Kızım kaldırımın kenarında öldüğü halde, olay yeri inceleme raporunda kızım yolun ortasında gösteriliyor. Adalet mi bu. Adalet istiyoruz” dedi.
 
BAŞKANA SİTEM
Çakal Belediye Başkanının ‘yollar araçlar için değil yayalar içindir” diye bilboard astığını belirterek “bilboard asmakla bu işler çözülmüyor. Bu bilboardı kaldırıp kızımın resmini asın ve yollar insanlar için değil araçlar içindir” yazın diye konuştu.
Anne Teslime Çakal’da “bize bu acıları yaşatanlar aynı acıları yaşasınlar” dedi.
 
HANGİ VİCDAN, HANGİ ADALET
Amca Süleyman Çakal’da şoförün bir gece bile tutuklu kalmadan serbest bırakılmasına alnam veremediğini söyledi. Çakal”Belediye herşeyi örtbas ediyor. Bir tane üniversite öğrencisi şoförün sıfır döndüğünü söylüyor. Ama şoför kusurlu olmuyor. Şoförün ehliyeti yetersiz, aracın ruhsatı yok. Belediye tamamen ihmali var ama bizim çocuğumuzu suçlu gösteriyorlar. Hangi vicdan, hangi adalet” dedi.
Amca Çakal, gizemin ölümünden sonra büyük amcalarının üzüntüden beyin kanaması geçirdiğini, büyük anneannelerinin ise üzüntüden bir hafta önce kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiğini belirtti. (Kaynak: Gundemburdur.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku