3. Sayfa:
banner175
Son bir ayda 3 göçmen olayı
Denizlililerin hiç duymadığı, tanık olmadığı olaylar oluyor son zamanlarda... Uzunca bir süredir birlikte yaşadığımız İranlılar, Suriyeliler, Bangladeşliler, Afganlar artık çeşitli olayların da baş kahramanı oluyor.
 
HERKES ŞAŞKIN
Denizli’de 10 yıl önce kimsenin aklına gelmeyecek olayları haber yapan gazeteciler kadar vatandaş da şaşkın. Çünkü, adını filmlerden duyduğumuz Cadılar Bayramı kutlamasında olaylar çıkıyor, ve 5 kişi ağır yaralanıyor, IŞİD militanları içimizde geziyor, tarlalarda çalışan Afganlar kavgaya karışıp cinayete kurban gidiyor.
 
BİR AYDA 3 GÖÇMEN OLAYI
Denizli’de ikisi son iki gün içinde olmak üzere son bir ayda 3 göçmen olayı Denizlilileri şaşkına çevirdi. Facebook ve Twetter’de paylaştığımız haberlere yapılan yorumlar kentteki herkesin bu olaylar karşısında şaşkın olduğunu gösteriyor.
 
Denizli’deki herkesi şaşkına çeviren ve ‘Burası yeni Denizli mi?’ sorusunu sordurtan olayları hatırlamak isterseniz aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku