3. Sayfa:
banner175
Tabldot firmalarından biri Hazine'ye biri TMSF'ye
Denizli Cumhuriyet Savcılığı; 14’ü tutuklu 30 şüphelinin 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı tabldot soruşturmasına ilişkin açıklama yaptı.
 
Savcılık, Çağlayan Özel Eğitim ve Araçları Gıda Sağlık İnşaat Temizlik Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi’nin Türkiye’deki birçok örneği olduğu gibi örgüte mali destek sağlamak amacıyla kurulduğunu; toplanan himmet, burs ve kurban paralarının şirket geliri gibi gösterilerek suç gelirlerinin aklandığının tespit edildiğini ve Hazine’ye devredildiği kaydedildi.
 
Öte yandan aynı soruşturmada Çankallar Oto Doğrultma Oto Boyacılık Lokanta ve Unlu Mamüller İşletmesi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devri için kayyum atanacağı belirtildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku