3. Sayfa:
banner175
Tamire bıraktığı otomobili kül oldu
ARACIN KÜÇÜK SORUNLARI VARDI
Sümer Mahallesi’ndeki 3. Sanayi Sitesi’nde duyanların akıllarına durguluk veren olay gerçekleşti. İddiaya göre; Turgay Deveci, otomobilindeki küçük sorunların giderilmesi için 3. Sanayi sitesindeki bir tamirciye bıraktı.
 


OTOMOBİL SEYİR HALİNDE YANDI
Ancak dün akşam saatlerinde Turgay Deveci’yi arayan polis, Eski Çal Yolu’nda otomobilinin yandığını söyledi. Bunun üzerine sabah erken saatlerde tamirciye giden Deveci, korkunç gerçekle karşılaştı.
 
ÇIRAK KAÇTI
İşyeri sahibi C.İ’nin iddiasına göre, atölyenin çırağı akşam saatlerinde alkol aldıktan sonra gezmek için emanet otomobille yola çıktı. Yine iddiaya göre, otomobilin yandığını gören çırak kaçtı, sabah işe gelmedi.
 


İŞYERİ SAHİBİ DUYARSIZ DİYE POLİSE BAŞVURDU
Deveci Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, “İşyeri sahibi benden özür dileyip, hatasını telafi etmesi gerekirken anlamsız tavırlar sergiliyor. ‘Bana ne, sorununuzu kendiniz çözün, nereye isterseniz şikayet edin’ diyerek, anlaşma yolunu kapatıyor. Bu tavrı da anlaşım değilim. Sonuçta ben aracımı sağlam teslim ettim, onun gözetimindeyken, üstelik çırağı tarafından kullanılırken yandı. Polise şikayetçi oldum, zararımını karşılanmasını istiyorum” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku