3. Sayfa:
banner175
Tartıştığı emlakçıyı bacağından yaraladı
Mesut K, dün saat 14.00 sıralarında, iddaya göre, otomobilini emlakçı Aydın Girgin'in Merkezefendi ilçesi, Sırakapılar Mahallesi,  Saltak Caddesi'ndeki  işyerinin önüne park etmek istedi. Bunun üzerine iki kişi arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın uzaması üzerine Mesut K, daha sakin bir yerde konuşmak istediğini belirtip, Girgin'i 1549 Sokak'a götürdü. Mesut K, burada belinden çıkardığı tabanca ile Girgin'in bacaklarına doğru peşpeşe ateş etti. Girgin, sağ bacağından yaralanıp, acı içinde yere yığılırken Kaya, kaçtı. 

Olay anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, silah sesini duyan çevredekiler durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Girgin, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Polisin olay yerindeki incelemesinde 5 boş kovan bulundu. Olayın arından kaçan Mesut K, 2 saat sonra polis tarafından evinde yakalanıp, gözaltına alındı. Mesut K.'nin polisteki işlemlerinn ardından bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi. DHA / Ramazan ÇETİN 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku