3. Sayfa:
banner175
Tavas'ta bariyerler ok gibi saplandı; bir kişi öldü
İddiaya göre, Tavas istikametine seyir halindeki 06 FH 1721 plakalı otomobil, Tavas girişindeki yol ayrımına geldiği anda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı ve yolu ayıran bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyer otomobile saplandı.
 
Kazada sürücü yanında oturan Ş.Y olay yerinde hayatını kaybetti. Onun arkasında oturan ve ismi henüz açıklanmayan 1 kişi ise araçta sıkıştı. Sürücü ise hafif yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın arka koltuğunda sıkışan yaralıyı çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. 2 yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Tavas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
 
Kurtarma çalışmaları sürerken kayan bir araç kurtarma ekiplerine doğru yöneldi. Ekipler sağa sola kaçışırken, kayan araç hafif yekilde kaza yapan araca vurarak durabildi.(Mericulukus.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku