3. Sayfa:
banner175
Tavuk hırsızı!
Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi 37 sokaktaki, Hasan Hüseyin Hakan'a ait otomasyon şirketinin bahçesinde bulunan kümesi gözüne kestiren kimliği belirsiz bir hırsız, bugün saat 02.40 sıralarında, işyerinin önüne elinde çuvalla geldi. Etrafı gözetleyen ve bir süre ağacın arkasında saklanan hırsız, önce kümese gireceği kapının kilidini zorladı. Kapı kilidini açamayınca, tel örgüleri keserek kümese girdi. Kümeste bulunan 1 horoz ile 6 tavuktan 5'ini çuvala koyan hırsız, sonra elini kolunu sallayarak olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
 
Sabah işyerine gelen Hasan Hüseyin Hakan, kümesteki tavukların yerinde olmadığını ve tel örgülerin kesildiğini görünce güvenlik kamerası kayıtlarına baktı. Kamera kayıtlarında kümese giren bir erkek şahsın tavukları çuvala koyarak çaldığını gören Hakan şaşırdı. Polise şikayette bunmayan Hakan, tavukları hobi amaçlı olarak, yumurtasını yemek için beslediklerini söyledi.
DHA / Ramazan ÇETİN







banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku