3. Sayfa:
banner175
Tehlikeli harkeketler bunlar
‘YAPMA’ DEDİM, ‘BİR ŞEY OLMAZ’ DEDİ
 
Trafiğin arı kovanı gibi aktığı bir yer... Sümer Köprülü kavşağının hemen girişinde... Fotoğrafı çeken yurttaş çocuğa bu yaptığının tehlikeli olduğunu anlatmaya çalışmış, ‘yapma’ demiş ama çocuk bariyerleri aşarak yoğun trafiğin ortasına kendini bırakmış. Bu marzara ilimizde çok sık yaşanıyor, ama herkes bu çocuk kadar şanslı olmuyor.
 
ÖLÜME BİRKAÇ SANTİMETRE
 
Pikap kasalarında yolculuk yabancı olduğumuz bir şey değil... Ama pikabın kasası ağzına kadar kavunla dolu, kapak yarı açık ve arada biryerlere iliştirilmiş çocuklar. Çocukların başlarına gelecek ihtimalleri sıralasak; düşebilirler, arkadan çarpabilirler gibi şeyler yazsak çok uzun olur. Ama bilinçsiz ebeveyn yine çocuğunu ölümün kıyısında yolculuk etmekten alıkoymuyor.
 
HERKES BIKTI
 
Evet bir de bu patenli gençler var ki onlardan herkes bıktı. Ayaklarındaki patenlerle Gazi Bulvarı’nda belediye otobüslerinin arkasına takılıyorlar. Daha önce defalarca haber yapılan bu konu hakkında net bir önlem alınamadı. Amma aynı duyarsızlık devam ederse üzücü haberlerin gelmesi çok da uzak ihtimal değil
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku