3. Sayfa:
banner175
Terör listesindeki 4 Denizlilinin başına 8,9 milyon lira ödül kondu
İçişleri Bakanlığı tarafından terörle mücadele kapmasında oluşturulan “kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve  gri bültenlerde” FETÖ/PDY örgütü üyeliği nedeniyle aranan Denizlili isim sayısının son güncelleme ile  3’ten 4’e çıktığı bildirildi.
 
Denizli Gazetesi’nin bugün manşetten verdiği Gürkan Gök imzalı özel habere göre;
FETÖ/PDY’den aranan Denizlili 3 ismin yakalanmasına yardımcı olanlara toplamda 8 milyon 900 bin TL verilecek. Buna göre; kırmızı bültenle aranan Denizlili isimler İsmail Büyükçelebi ve Ahmet  Kara için 4’er Milyon TL, turuncu bültenle aranan Mustafa Muhammet Günay için 600 bin TL ve gri bültenle aranan Mehmet Ali Büyükçelebi için ise 300 bin TL “ihbar ve yakalatma” ödülü verilecek.
 
İçişleri Bakanlığı tarafından terörle mücadele kapmasında oluşturulan “kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri bültenleri” ve bültenlere girerek aranan isimler http://www.terorarananlar.pol.tr' resmi internet sitesiyle deşifre ediliyor.
 
Sitede arananlar listesinde Denizlili 4 ismin FETÖ/PDY’den arandığı bildiriliyor. 66 yaşındaki İsmail Büyükçelebi ile 59 yaşındaki Ahmet Kara İçişleri Bakanlığı tarafından Kırmızı Bülten’le arananlar listesinde yer alıyor.
 
48 yaşındaki Mustafa Muhammet Günay ise turuncu bültenle aranıyor. 65 yaşındaki Mehmet Ali Büyükçelebi ise Gri Bülten’de arananlar listesinde bulunuyor. Arananlar listesinde yer alan ve hepsi de terör örgütü FETÖ/PDY’nin önemli isimleri olan 4 kişiden 2’si Denizli Tavaslı, diğer 2’si ise Denizlili.
 
GÜNAY; FETÖ’NÜN 17-25 ARALIK SONRASI EKONOMİ BAKANI ADAYI (!)
İsmail Büyükçelebi; ABD İmamı. Fetullah Gülen'in İzmir Basmane'deki örgütün ilk faaliyetlerini yürüten ve ilk yemin eden kişilerden biriydi. 6.9.2010 tarihinde yurtdışına çıktı ve halen ABD'de olduğu sanılıyor.
 
Fetullah Gülen'den sonra örgütün ikinci adamı. Tavaslı, kırmızı bültende yer alıyor ve 4 milyon TL ödülle aranıyor.
 
Ahmet Kara; Cemaatin Denizli'deki ilk öncülerinden din hocası Mehmet Kara'nın oğlu. İstanbul eski İmamı ve örgütte mali işlerden sorumlu etkili bir isim. Denizlili, kırmızı bültende yer alıyor ve 4 milyon TL ödülle aranıyor.
 
Mustafa Muhammet Günay; TUSKON (eski) Genel Sekreteri “turuncu bültenle” 600 bin lira ödülle aranıyor. Denizlili. Duruşmalarda kayda geçen ifadelere göre; 17-25 Aralık süreci sonrasında örgütün başarılı olması halinde FETÖ PDY’nin Ekonomi Bakanlığına getireceği aday isim.
 
Mehmet Ali Büyükçelebi: Örgütün üst kurulunda görevli. Sürücü kursu ve dershane işletmeciliği işleri yapıyordu. Tavaslı, gri bültende yer alıyor ve 300 bin TL ödülle aranıyor
 
“BÜYÜK ABİ” VE KARDEŞ BÜYÜKÇELEBİ’LER
Operasyonun en önemli isimlerinden ikisi İsmail ve Mehmet Ali Büyükçelebi kardeşler. İsmail Büyükçelebi örgütte "Büyük Abi" olarak tanınıyor. Şuraya (FETÖ üstkurul) iki kardeş dönüşümlü olarak katılıyorlar. Özellikle İsmail Büyükçelebi Fetullah Gülen'in en sevdiği isimlerden birisi ve en yakınında. (Büyükçelebi kardeşler Tavaslı).
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku