3. Sayfa:
banner175
Ters rüzgara kapılan yamaç paraşütü ağaca indi
Olay, turistik Pamukkale’de meydana geldi. Denizli’ye gezmek için gelen Hakan G, yamaç paraşütünü öğrenince travertenleri gökyüzünden görmek istedi. Yamaç paraşütü pilotu Furkan Y. ile atlayışın yapılacağı Dinamit Tepesi’ne çıkan ikili başarılı bir atlayışla gökyüzünde süzülmeye başladı.
 
Hierapolis Antik Kentin üzerinden uçan ikili, travertenlere doğru gelip inişe geçmek üzereyken aniden ters rüzgara yakalandı. Kayalıklara doğru ilerlediklerini fark eden yamaç paraşütü pilotu Furkan Y. son bir hamle ile paraşütü travertenlerin bulunduğu ormanlık alana doğru çevirmeyi başardı.
 
Paraşütün düştüğünü ve ağaca asılı halde kaldığını gören vatandaşlar hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdikten sonra yardıma koştu. Kısa bir süre sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Ağaçta asılı kalan ikili için itfaiye aracı kullanıldı ve araç ağacın dibine kadar yanaştırıldıktan sonra pilot Furkan Y. ve yolcu Hakan G. hafif yaralı olarak mahsur kaldıkları yerden indirildi. Olayda yaralanan olmadı. (Kaynak: Mericulukus.tv – Fotoğraflar: Denizli Büyükşehir İtfaiyesi)





banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku