3. Sayfa:
banner175
TIR'da uyuşturucu operasyonu: 16 gözaltı, 8 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri zehir tacirlerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Emniyet, son bir hafta içinde önemli baskınlara imza attı.
 
Narkotik ekipleri, lojistik firmasını paravan olarak kullanan bir şebekenin çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu getireceği bilgisini almasının ardından harekete geçti.
 
Denizli sınırlarına girdikten sonra takibe alınan TIR durduruldu, narkotik köpekleri tarafından arandı. Dorsenin içine yüklenen otomobilin gizli bölmelerinde uyuşturucu ele geçirildi, araçta bulunan 4 kişi gözaltına alındı.
 
Gerçekleştirilen diğer operasyonlarda da 12 zanlı gözaltına alınırken, emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 16 zanlıdan 8’i tutuklandı. Diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
Gerçekleştirilen operasyonlarda 408 gram eroin, 230 gram metamfetamin, 234 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait 4 adet fişek ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku