3. Sayfa:
banner175
Topraklık'ta taciz iddiası ve meydan dayağı
Denizli20haber.com’un bölgede yaşayan vatandaşlardan edindiği bilgiler ışıında aktardığı haber şöyle:
 
İddialara göre, bir sokak arasında 40-45 yaşlarındaki tacizci markete giden  kız çocuğunu duvar kenarında sıkıştırarak tacizde bulundu. Kızın zor durumda olduğunu gören bir vatandaş olaya müdahale etti.
 
Vatandaşın müdahalesi sonrası tacizciden kurtulan kız çocuğu ağlayarak olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören çevredeki ve kahvehanedeki vatandaşlar, durumu öğrenince tacizciye saldırdı. Mahalleli tarafından meydan dayağı atılan tacizci kanlar içinde kaldı.
 
Vatandaşlar  meydan dayağından sonra polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler tacizciyi gözaltına aldı.
 
Denizli20haber.com’un yayınladığı fotoğrafın ise yaşanan arbedenin üzerine çekildiği görülebiliyor. Yerde diz çökmüş vaziyetteki tacizci, etrafı sarılmış vatandaşlar arasında duruyor ve polisin gelmesi bekleniyor.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku