3. Sayfa:
banner175
Uğur'un organları 3 kişiye can oldu
28 Ekim’de epilepsi nöbeti geçirerek fenalaşan Uğur Büyükçakır Denizli Devlet Hastanesi Acil Servise getirildi. Yapılan tahlil ve tetkiklerin sonunda beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Büyükçakır, Nöroloji Yoğun Bakıma kaldırıldı. Yoğun bakımda 3 gün boyunca yapılan tüm müdahalelere rağmen Uğur Büyükçakır’ın beyin ölümü gerçekleşti. Ailesiyle yapılan görüşmeler sonucunda 48 yaşındaki Büyükçakır’ın organları bağışlandı.
 
İzmir’den gelen ekipler aynı anda 2 böbreği ve karaciğeri aldı. Alınan organlardan böbrekler İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, karaciğer de yine İzmir Kent Hastanesi’ne gönderildi. Uğur Büyükçakır’ın cenazesi ise Ulu Cami’de kılınacak öğle namazının ardından Sarayköy Mezarlığı’na defnedilecek.
 
Denizli İl Sağlık MüdürüBerna Öztürk Uğur Büyükçakır’ın ailesine baş sağlığı dileyerek, organ bekleyen hastalar adına minnettarlığını dile getirdi. Öztürk; “ Her zaman söylediğimiz gibi organ nakli ancak beyin ölümü gerçekleşen hastalardan yapılabilmektedir. Ülkemizde de organ bekleyen binlerce hasta olduğunu düşünürsek, Büyükçakır ailesi en acı günlerinde organ bağışında bulunarak organ bekleyen hastalara umut oldular. Ben kendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bir kez daha herkesi organ bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku